Verzending met PostNL
Betaling via TIKKIE of Bankoverschrijving

webshop

Voor- en najaarsjassen

Verkrijgbaar in de maten M en L – € 30,00  exclusief verzendkosten

regenjassen en winterjassen

Regenjasjes € 15,00 – € 25,00  exclusief verzendkosten
Laatste regenjasjes – € 15,00 op = op

De waterafstotende voor- en najaarsjassen zijn erg gemakkelijk aan en uit te trekken. Zeer geschikt om je hond snel even een jasje aan te doen. Uiteraard kun je ze ook tijdens de zachte winterdagen gebruiken, eventueel met een body suit of ander hesje eronder. Deze jasjes sluiten goed aan op het lijf en bedekken de borst goed, de binnenkant is gevoerd met fleece. Maten M en L – M heeft ruglengte 56 cm en borstomvang 66-74 cm. L heeft ruglengte 66 cm en  borstomvang 75-85 cm.

Collen

Handgebreide collen € 10,00  exclusief verzendkosten.

Een uitgebreide collectie mooie handgebreide collen in zeer diverse kleuren en kleurencombinaties! Alle collen lopen onder breder uit, waardoor ze aan de voorzijde deels over de borst van de hond gedragen kunnen worden, wat heerlijk warm is in de koude gure wintermaanden.

Voor- en najaarsjassen, regenjassen en winterjassen en collen

Hier vind je artikelen voor hond en baasje! Van je aankoop worden wij enorm blij, omdat je hiermee onze stichting en de asielen in Spanje steunt. 

💙 Wij wensen je veel shop-plezier! 💙

Hoe te bestellen en te betalen:
• Bestellen:
Mail het artikelnummer en uw mobiele telefoonnummer naar Dominique.
• Betalen met Tikkie  (Voorkeur):
 Geef in de mail duidelijk aan dat je middels een Tikkie wenst te betalen.
• Betalen via bankrekening: IBAN: NL74 INGB 0398 0540 96. / BIC: INGBNL2A. T.n.v. Stichting Dutch Galgo Lovers te Tricht.

Meten

Hondenkleding bestellen: hiervoor is het belangrijk uw hond op te meten. Zie afbeelding, hierop zijn de belangrijkste metingen aangegeven.

Heb je vragen over een artikel? Wil je bijvoorbeeld een andere kleur, maat of zoek je een bepaald artikel mail dan naar Dominique zij beheert onze webshop!

Heb je vragen over onze stichting, of wil je vrijwilliger worden?

Neem gerust contact met ons op.