Verzending met PostNL
Betaling via TIKKIE of Bankoverschrijving

webshop

Body Suits (uitverkocht)

Body Suits, maten 4XL en 5XL € 15,00  meer info
Gebreide truien € 15,00 
exclusief verzendkosten

De body suits (uitverkocht) zijn perfect voor uw hond wanneer een jas te warm is en een speel shirtje te koud. Het is ook fijn om een body te gebruiken wanneer het ’s avonds afkoelt, of lekker extra warm onder een jas in een koude winter. Materiaal: polyester. Verkrijgbaar in de maten 4XL met rugmaat 70 cm en 5XL met rugmaat 76 cm.

(Speel) shirtjes zijn er om je Galgo en hun veelal dunne vachtje te beschermen tegen de elementen en het spel met andere honden. Daarbij beschermen ze de huid tegen de brandende zon. (Speel) shirtjes kunnen de hond ook koelen wanneer het shirtje nat gemaakt wordt. Deze vrolijke (speel) shirtjes zijn in twee modellen verkrijgbaar; met en zonder kraagje. Materiaal: Tricot en in meerdere designs.
Fleece shirtjes, gemaakt van héérlijke zachte stof.
Maten: M tot borstomvang 71 cm. L vanaf borstomvang 72 cm.


(Speel) shirtjes

(Speel) shirtjes € 15,00 – Fleece shirtjes € 17,50  exclusief verzendkosten  meer info 

Body suits en shirts

Hier vind je artikelen voor hond en baasje! Van je aankoop worden wij enorm blij, omdat je hiermee onze stichting en de asielen in Spanje steunt. 

💙 Wij wensen je veel shop-plezier! 💙

Hoe te bestellen en te betalen:
• Bestellen:
Mail het artikelnummer en uw mobiele telefoonnummer naar Dominique.
• Betalen met Tikkie
(voorkeur): Geef in de mail duidelijk aan dat je middels een Tikkie wenst te betalen.
• Betalen via bankrekening: IBAN: NL74 INGB 0398 0540 96. / BIC: INGBNL2A. T.n.v. Stichting Dutch Galgo Lovers te Tricht.

Meten

Hondenkleding bestellen: hiervoor is het belangrijk uw hond op te meten. Zie afbeelding, hierop zijn de belangrijkste metingen aangegeven.

Heb je vragen over een artikel? Wil je bijvoorbeeld een andere kleur, maat of zoek je een bepaald artikel mail dan naar Dominique zij beheert onze webshop!

Heb je vragen over onze stichting, of wil je vrijwilliger worden?

Neem gerust contact met ons op.