Verzending met PostNL
Betaling via TIKKIE of Bankoverschrijving

webshop

Muilkorven - UITVERKOCHT

€ 13,50  –  exclusief verzendkosten. Onze muilkorven zijn momenteel helaas uitverkocht!

Heb je vragen over een artikel? Wil je bijvoorbeeld een andere kleur, maat of zoek je een bepaald artikel mail dan naar Dominique zij beheert onze webshop!

Welke maat muilkorf heb ik nodig voor mijn hond?
Op het plaatje zie je hoe je de maat moet nemen, van de kaaklijn tot het puntje van de neus. Als je precies op 20 cm. uitkomt is de grootste maat aan te bevelen. Beter iets aan de ruime kant dan te klein.

Momenteel hebben we één maat: 21-24 cm.

Hondenkleding bestellen: hiervoor is het belangrijk uw hond op te meten. Zie afbeelding, hierop zijn de belangrijkste metingen aangegeven.

Waarom moeten windhonden soms muilkorven dragen?
Wanneer windhonden speels worden, hebben ze de neiging hebben om elkaar te nippen met hun gebit en omdat de windhonden maar een dun vachtje hebben om ze te beschermen, lopen ze snel wonden op. De muilkorf dient dus ter bescherming van elkaar. Een muilkorf kan ook uitkomst bieden als uw windhond bijvoorbeeld ongewenste dingen van straat wil opeten.

Muilkorven

Hier vind je artikelen voor hond en baasje! Van je aankoop worden wij enorm blij, omdat je hiermee onze stichting en de asielen in Spanje steunt. 

💙 Wij wensen je veel shop-plezier! 💙

Hoe te bestellen en te betalen:
• Bestellen:
Mail het artikelnummer en uw mobiele telefoonnummer naar Dominique.
• Betalen met Tikkie  (Voorkeur):
 Geef in de mail duidelijk aan dat je middels een Tikkie wenst te betalen.
• Betalen via bankrekening: IBAN: NL74 INGB 0398 0540 96. / BIC: INGBNL2A. T.n.v. Stichting Dutch Galgo Lovers te Tricht.

Heb je vragen over onze stichting, of wil je vrijwilliger worden?

Neem gerust contact met ons op.