Verzending met PostNL
Betaling via TIKKIE of Bankoverschrijving

webshop

Simonetta Halsbanden

€ 22,00  exclusief verzendkosten.

De Simonetta Halsbanden is een prachtige serie halsbanden met allerlei afwisselende en kleurrijke designs. De halsbanden zijn aan de binnenkant voorzien van een stofje waardoor het lekker zacht is voor de hals. De halsbanden zijn voorzien van een doorschuif gesp zodat de halsband goed op maat is voor uw hond. De halsbanden zijn 30 cm tot max. 42 cm. De breedte van de banden is 4 cm of 5 cm.

Martingale Halsbanden

€ 19,50  exclusief verzendkosten.

Met deze prachtige Martingale Halsbanden kun je je hond goed voor de dag laten komen! Er is een ruime keuze aan prachtige designs in mooie kleuren. De halsbanden zijn precies op maat in te stellen voor uw hond d.m.v. de doorschuif gesp. De breedte van de halsband is 5 cm.

Halsbanden

Hier vind je artikelen voor hond en baasje! Van je aankoop worden wij enorm blij, omdat je hiermee onze stichting en de asielen in Spanje steunt. 

💙 Wij wensen je veel shop-plezier! 💙

Hoe te bestellen en te betalen:
• Bestellen:
Mail het artikelnummer en uw mobiele telefoonnummer naar Dominique.
• Betalen met Tikkie  (Voorkeur):
 Geef in de mail duidelijk aan dat je middels een Tikkie wenst te betalen.
• Betalen via bankrekening: IBAN: NL74 INGB 0398 0540 96. / BIC: INGBNL2A. T.n.v. Stichting Dutch Galgo Lovers te Tricht.

Meten

Hondenkleding bestellen: hiervoor is het belangrijk uw hond op te meten. Zie afbeelding, hierop zijn de belangrijkste metingen aangegeven.

Heb je vragen over een artikel? Wil je bijvoorbeeld een andere kleur, maat of zoek je een bepaald artikel mail dan naar Dominique zij beheert onze webshop!

Heb je vragen over onze stichting, of wil je vrijwilliger worden?

Neem gerust contact met ons op.