Verzending met PostNL
Betaling via TIKKIE of Bankoverschrijving

webshop

veiligheidstuigjes

Ferplast Ergonomisch Veiligheidstuig Maat M € 45,00 – L € 50,00 – XL – € 55,00  Meer info  exclusief verzendkosten

Trixie Stay Veiligheidstuig. Meer info 
Maat M/L 50-75 cm
 € 30,00 en L/XL 75-100 cm – € 35,00  exclusief verzendkosten

(Enkele) veiligheidslijn

Meer info. € 20,00 exclusief verzendkosten

Duo veiligheidslijn

Meer info € 22,50  exclusief verzendkosten

Ferplast Ergonomisch Veiligheidstuig. Materiaal: nylon met hoge weerstand, zachte vulling, topkwaliteit, maximaal (draag)comfort dankzij de speciale vorm. Eenvoudig aan te doen dankzij de microregulatie en de zes bevestigingspunten. Heeft reflecterende strepen voor veilig in het donker lopen, voorkomt nekklachten bij de hond, trekkracht van de hond wordt opgevangen bij de borst. Dit tuig is makkelijk op 6 punten te verstellen (op maat) en heeft een zachte voering. Bovenop zit een handvat. Beschikbaar in 2 kleuren zwart en bruin, in de maten M en L. (De M valt klein dat is meer voor een Fox Terriër, Podenco Maneto of kleinere kruisingen). De L is doorgaans de juiste maat voor een galgo. Waarom veiligheidstuigen en lijnen zo belangrijk zijn >

Het Trixie stay tuig is een escape-proof tuig door de tailleriem. Het heeft een aangenaam draagcomfort door de neopreen voering en is optimaal aan te passen door de traploos verstelbare riemen. De Trixie veiligheidstuigen zijn te bestellen in de maten M-L 50-75 cm en L-XL 75-100 cm.

(enkele) Veiligheidslijn. Onze veiligheidslijnen zijn 275 cm lang en verstelbaar zodat deze bij elk postuur passen. Het is belangrijk dat u een goede veiligheidslijn bevestigd u aan het 3 punts tuig van de hond. De andere kant van de lijn draagt u om uw middel of over de borst. Mocht de hond ergens van schrikken of bokkensprongen maken of hard weg willen lopen kan de lijn niet uit uw hand schieten. Een tweede lijn wordt aan een goed passende halsband bevestigd.

Duo Veiligheidslijn. Onze veiligheidslijnen zijn 275 cm lang en verstelbaar zodat deze bij elk postuur passen. Het is belangrijk dat u een goede veiligheidslijn bevestigd u aan het 3-puntstuig van de hond. De andere kant van de lijn draagt u om uw middel of over de borst. Mocht de hond ergens van schrikken of bokkensprongen maken of hard weg willen lopen kan de lijn niet uit uw hand schieten. Een tweede lijn wordt aan een goed passende halsband bevestigd.

veiligheidstuigjes, enkele en duo veiligheidslijnen

Hier vind je artikelen voor hond en baasje! Van je aankoop worden wij enorm blij, omdat je hiermee onze stichting en de asielen in Spanje steunt. 

💙 Wij wensen je veel shop-plezier! 💙

Hoe te bestellen en te betalen:
• Bestellen:
Mail het artikelnummer en uw mobiele telefoonnummer naar Dominique.
• Betalen met Tikkie  (Voorkeur):
 Geef in de mail duidelijk aan dat je middels een Tikkie wenst te betalen.
• Betalen via bankrekening: IBAN: NL74 INGB 0398 0540 96. / BIC: INGBNL2A. T.n.v. Stichting Dutch Galgo Lovers te Tricht.

Meten

Hondenkleding bestellen: hiervoor is het belangrijk uw hond op te meten. Zie afbeelding, hierop zijn de belangrijkste metingen aangegeven.

Heb je vragen over een artikel? Wil je bijvoorbeeld een andere kleur, maat of zoek je een bepaald artikel mail dan naar Dominique zij beheert onze webshop!

Heb je vragen over onze stichting, of wil je vrijwilliger worden?

Neem gerust contact met ons op.