Scott

is geadopteerd

Naam: Scott
Ras: Galgo
Leeftijd: 4,5 jaar
Geslacht: Reu

4 juni
Update door SCOTT’s huidige pleegmoeder:

SCOTT is een geweldige hond, totaal niet angstig, lief naar mensen en vriendelijk voor de andere honden in het gezin. Als SCOTT wordt uitgelaten, waarvan 2 keer goed, waarbij hij hier in omheind gebied los kan rennen en spelen met een bal, dan is hij de rest van de dag en avond rustig.
SCOTT luistert nu al uitzonderlijk goed en komt als je hem roept, zowel buiten als binnen. En zéker als hij dan een beloning krijgt.
Dus SCOTT is als iedere galgo: explosief voor een moment en verder een ‘bankhanger’. Een grote lieverd is het, vriendelijk voor visite; man of vrouw.
SCOTT wil graag mee; naar het verzorgingshuis waar zijn pleegoma woont en dan knuffelen met de bewoners. Of fijn in de auto en dan naar buiten kijken, of mee de winkels in en dan een boodschap doen. SCOTT is echt heel makkelijk. Vanaf het begin heeft SCOTT rustig beneden geslapen met de andere honden zonder één kik te geven. Na het gebruikelijke ritueel: uitgebreid welterusten en tot morgen zeggen, toedekken met een sjaal en een knuffel, gaat hij rustig slapen.
De honden krijgen alle 3 hun eten in de keuken, ieder op een eigen plek en na wat sturing doet SCOTT dat nu erg goed. Hij hoeft niet meer gecorrigeerd te worden maar weet zijn plaats en zit niet in de etensbakken van de andere honden.
SCOTT wil heel graag leren en is ook erg slim; hij pikt dingen en situaties heel goed op.
Hij is erg vrolijk en soms wat lomp, erg knap en gespierd. SCOTT verdient een eigen persoon (familie) waarbij hij voor altijd mag blijven wonen. En die persoon (familie) zal zoveel liefde en gezelligheid van SCOTT krijgen. Ik beschrijf SCOTT nu als een ideale hond en dat zie ik ook echt zo; SCOTT is echt een ideale hond!”
 

1 april
SCOTT is nu bijna een maand in Nederland en wat geniet deze jongen van het huiselijke leven en alles er omheen. Hij is dol op speeltjes en vermaakt zich hier wel een paar uurtjes mee.
Uit wandelen gaan vindt hij ook heerlijk, hij is nergens bang voor, enkel van een hard rijdende auto kijkt hij even verschrikt op.
Als hij kinderen ziet voetballen, dan moet en zal hij mee doen, SCOTT is dan maar wat graag de ‘lummel’.
SCOTT kan niet met katten.

5 maart
SCOTT is nu bij een opvanggezin in Nederland.

Februari 2023
SCOTT is 4,5 jaar oud, een geweldig lieve en speelse galgo. Hij is een echte allemansvriend en past overal, hij kan alleen beter niet bij katten in een huis worden geplaatst. SCOTT is een schatje die hunkert naar een eigen baasje, een eigen zachte mand…  zo’n lieverd ❤ 

 
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin