Onix

Is gereserveerd

Naam: Onix
Ras: Galgo 

Leeftijd: 10 jaar
Geslacht: Reu
Locatie: Nederland

8 april 2024

ONIX is in 2020 al geadopteerd. Door onvoorziene omstandigheden is de gezinssamenstelling behoorlijk veranderd, er is ineens een 3 jarig kindje in huis bij gekomen. Verder hangt er een voelbare spanning door een scheiding in  het huis waar Onix niet zo goed tegen kan. In onderling overleg met Dutch Galgo Lovers is er dan ook besloten dat we een nieuw thuis voor ONIX gaan zoeken.
 
ONIX is een gezonde galgo heer van 10 jaar. Hij is een lieve schat die wel van rust houdt, zeker nu hij langzaam al wat ouder geworden is. Ik geloof dat je dat ook wel kunt zien aan de foto’s.
 
Deze lieverd heeft wel graag het gezelschap van andere galgo’s,  eentje zou voor ONIX waarschijnlijk al voldoende zijn. Verder heeft Onix ook met een kat samen geleefd, dat ging goed, hij vondt het maar rare wezens.
 
Veel lopen heeft ONIX nooit echt graag gedaan, een stukje wandelen aan de leiband wel. Hij kan ook heel erg genieten van het zonnetje.
 
Wanneer ONIX echt blij is laat hij dat merken door te klappertanden of pirouettes te draaien, echt zo leuk! Zoals de meeste galgo’s is ONIX ook een echte ‘zetelplakker’ en knuffelt hij ook graag zachtjes.
 
Wil jij deze lieve ONYX nog wat gouden jaren geven in zijn tweede thuis? Vul dan de adoptievragenlijst in, dit verplicht U tot niets. Wij nemen dan op de door U gekozen wijze contact met U op.
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin