Gema

Naam: Gema
Ras: Galgo 
Leeftijd: 7,5 jaar
Geslacht: Teef
Locatie: Nederland

15 mei
GEMA is sinds 2 weken in Nederland. In een korte tijd heeft ze veel nieuwe indrukken opgedaan, soms nog iets te spannend voor haar. Niet verwonderlijk gezien haar achtergrond. Maar toch gaat ze vooruit, van mini tot grotere stappen. GEMA is zindelijk, gelijk vanaf haar aankomst, ze kan nu 2,5 uur alleen zijn.
GEMA gaat graag mee naar buiten, nu durft ze ook zelf te komen om haar tuig om te laten doen. En de laatste dagen doet ze dat zelfs met kwispels en een play bow!! Wow, dan zie je de ‘Gem’ (parel) die ze is onder alle ellende die ze mee heeft gemaakt ❤️ 
Buiten voelt ze zich het prettigst als het rustig is. Ze loopt makkelijk mee aan de lijn, en inmiddels van standje slow motion naar vlotjes. Ze heeft meer aandacht voor allerlei geurtjes, en haar oog valt op beweging in de verte (zie ik nou een konijn!).

Belangrijke noot: GEMA woont op een appartement zonder andere honden of katten. Als GEMA buiten katten ziet reageert ze er niet op, niet als ze weg lopen maar ook niet als ze blijven zitten, dat vind ze zelfs een beetje eng.
 
 
Maart 2023
Dit is GEMA, geboren op 1 oktober 2016. Deze lieverd kwam met 3 andere galgo’s bij een jager vandaan waar ze het vreselijk slecht hadden. Nu GEMA veilig in het Spaanse asiel van Galgos en Familia verblijft toont ze zich een lieve en heel vriendelijke galga, bijna alsof ze dankbaar is uit de ellende van haar vorige leven gered te zijn. Ze is een sociale dame naar andere honden toe en het allerbeste: ze kan samenleven met katten. GEMA is een evenwichtige galga die in ieder gezin dat haar liefde wil geven gelukkig gaat worden.
 

Heeft U interesse in GEMA, vul dan a.u.b. de adoptievragenlijst in, dit verplicht U tot niets. Wij nemen dan op de door U gekozen wijze contact met U op.

Als dat niet lukt kunt U bellen: 0345-581.305 of 06-420.700.72, niet na 8 uur ’s avonds.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin