Sterre

Naam: Sterre
Ras: Galgo 
Leeftijd: 1 jaar
Geslacht: Teef
Locatie: Spanje

Update 22 april 2023
STERRE is een slim galga pubermeisje. Als ze haar zin niet krijgt laat ze een gilletje horen, maar ze heeft ook snel door wat wel en wat niet mag. Ze is heel speels en vindt het fijn om met andere honden samen te zijn, maar ze heeft ook graag alle aandacht voor zichzelf alleen. STERRE loopt goed aan de lijn maar vindt de wereld nog wel een beetje spannend, nieuwe dingen en nieuwe mensen ontmoeten zijn nog eng maar met de juiste mensen en geduld komt dit goed. Zij is daarom op zoek naar een rustig gezin met geduld en liefde voor haar en een lekker zachte bank. STERRE is al zindelijk, ze heeft een maatje nodig en het liefst geen jonge kinderen die drukte en lawaai maken. Sterre verblijft in een opvanggezin van Paws Patas in Spanje en ze is negatief getest op de Mediterrane ziektes.

Februari 2023
STERRE is nog een jong meisje, ze is heel erg lief en geboren op 1 april 2022. STERRE werd door haar jager samen met 2 andere galgo’s afgegeven bij het Spaanse asiel van Paws Patas. Waarom? Wie het weet mag het zeggen, maar dat ze hier beter af is dat snapt iedereen!

 

Heeft U interesse in STERRE, vul dan a.u.b. de adoptievragenlijst in, dit verplicht U tot niets. Wij nemen dan op de door U gekozen wijze contact met U op.
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin