Latina

Naam: Latina
Ras: Galgo 
Leeftijd: 7 jaar
Geslacht: Teef
Locatie: Spanje

Update 29 januari 2023:
We hebben zojuist van het asiel deze informatie met betrekking tot LATINA ontvangen:
,,LATINA is nog voorzichtig en wat angstig bij vreemden – ze loopt netjes mee aan de lijn, maar is wel op haar hoede en zich bewust van haar omgeving. Binnen is ze kalm en erg lief, ze gaat nog iedere dag vooruit. Ze laat wel zien dat ze je leuk vindt en wordt steeds relaxter. Ze zit in Spanje in een pleeggezin en haar pleegmoeder zegt dat ze erg lief is en ervan houdt met haar pleegbroer te spelen. LATINA is in het asiel aangekomen een klein beetje mank aan haar rechterkant. Het asiel heeft testen en rontgenfoto’s laten maken en daarop was te zien dat ze een slechte ondersteuning in de 2e vinger en problemen met de vingerkootjes van twee vingers, alsmede een misvorming van de derde vinger van de linkerkant heeft. LATINA kan normaal als iedere hond leven, maar zonder enorme lange wandelingen en zou het liefst op zachte, niet bestrate ondergrond lopen.”‘
 
Ondanks een goede kattentest kan LATINA helaas toch niet met katten samenleven! 
 

LATINA is geboren op 22 mei 2015 en is een dame die voorzichtig is met haar omgeving in het Spaanse asiel van Galgos en Familia. Ze is geweldig met mensen als ze ze eenmaal kent komt ze bij je staan om geaaid te worden en ze vindt dat heerlijk. Met andere honden is ze heel lief, ze kan goed overweg met alle soorten honden, reu of teef maakt LATINA niet uit en het allermooiste: ze kan goed bij katten worden geplaatst. Ze heeft een schofthoogte van 64 cm.

Heeft U interesse in LATINA, vul dan a.u.b. de adoptievragenlijst in, dit verplicht U tot niets. Wij nemen dan op de door U gekozen wijze contact met U op.
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin