Delta

Naam: Delta
Ras: Galgo 
Leeftijd: 9 jaar
Geslacht: Reu
Locatie: Spanje

We zijn natuurlijk wel wat gewend inmiddels, maar het verhaal van DELTA is dan toch weer helemaal anders (en niet leuker) dan wat we normaal horen.
Toen DELTA met zijn leeftijd van 9 jaar niet meer nuttig was voor zijn jager besloot deze schoft hem te verkopen aan een bloedhandelaar. Helaas hebben onze schatten heel bijzonder bloed met een hoog aantal bloedplaatjes. Ze zijn universele donoren en een handelaar kan flink aan hun bloed verdienen. De galgo’s werden daar onder vreselijke omstandigheden gehouden, hun bloed werd afgetapt tot ze dood gingen: ook in Spanje is dit illegaal maar het gebeurt nog steeds. Toen de politie een inval deed is dit ,,bedrijf” gesloten en de dierenarts die hieraan meewerkte is zijn vergunning kwijtgeraakt en de daar aanwezige galgo’s werden verdeeld onder diverse asielen in Spanje, waaronder BaasGalgo.
En DELTA? Hij had geluk want voor deze lieverd keerden de kansen voorgoed. Hij mag voor het eerst in zijn leventje gaan voelen hoe het is als er van hem wordt gehouden. DELTA is een aanhankelijke en vrolijke jongen, helemaal niet bang en dol op de vrijwilligers in het asiel van BaasGalgo. Met teefjes gaat hij goed om, dominante reuen maken hem soms wat onzeker en gespannen: daarom heeft adoptie bij een teefje onze voorkeur. DELTA loopt keurig mee aan de lijn zonder te trekken.
 
Heeft U interesse in DELTA, vul dan a.u.b. de adoptievragenlijst in, dit verplicht U tot niets. Wij nemen dan op de door U gekozen wijze contact met U op.
 
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin