Athos

Naam: Athos

Ras: Galgo 

Leeftijd: 7 jaar 

Geslacht: Reu, gecastreerd
Locatie: Spanje

ATHOS is een gecastreerde reu van ongeveer 7 jaar. Hij werd op 25 januari 2021 door zijn jager naar de perrera gebracht, het was bijna het einde van het jachtseizoen, ook hij zal “niet goed genoeg” geweest zijn bij de jacht. In de perrera wacht elke hond hetzelfde lot, komt niemand binnen een aantal weken om hen te adopteren, dan zullen ze gedood worden. ATHOS werd gereserveerd door een rescue om uit de perrera gehaald te worden. Hij werd tegen betalling ondergebracht bij een bevriend en goed pension en daar loopt hij vrij rond met andere honden, dit gaat prima. ATHOS is verlegen, maar dit gaat steeds beter. Wie weet wat hij mee heeft moeten meemaken.
ATHOS zoekt de stabiele, niet dominante honden op en ontwijkt wijselijk de dominantere honden. Hij durft zijn vertrouwen te geven aan zijn opvangster, maar blijft desondanks een heel erg onzekere hond die heel veel geduld en begrip nodig heeft.
 
Heeft U interesse in Athos, vul dan a.u.b. de adoptievragenlijst in, dit verplicht U tot niets. Wij nemen dan op de door U gekozen wijze contact met U op.
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin